radyobir
radyobir

Nişantaşı podyum gibi..

Nişantaşı sokakları adeta podyuma döndü. Sanat ve sosyetenin ünlüleri havaların ısınmasıyla birlikte şık elbiselerini giyip İstanbul'un bu renkli semtinde piyasa yapmaya başladılar.

08 Nisan 2017 00:05 | Kategori: Magazin

Podyumların aranan ismi Ahu Yağtu, önceki gün Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Baştan aşağı siyah giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Yağtu, kendisini görüntüleyen gazetecilere aldırış etmeden yoluna devam etti. Adeta podyumda yürürcesine olması ise görenlerin dikkatini çekti. 

ONA YENİ SEVGİLİSİYLE MUTLULUKLAR DİLERİM 

Şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz gün Nişataşı'nda görüntülenen isimlerin arasındaydı. Giymiş olduğu kürkü ile dikkat çeken Ebru Polat, bir dönem sevgili olduğu Arsenal'ın yıldız futbolcusu Mesut Özil'in Amine Gülşe ile evlilik hazırlığı yapmasıyla ilgili olarak, ''Mesut artık evleniyor, onunla ilgili bir yorumda bulunmam doru olmaz. Ona yeni sevgilisiyle mutluluklar dilerim.'' dedi.

Nişantaşı'ndaki şıklık yarışına girenlenrden biri de Özlem Yıldız'dı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Özlem Yıldız arkadaşlarıyla birşeyler içip sohbet etmeyi tercih etmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI