radyobir
radyobir

Okan'ın ilk standart-up çabası...

'İstanbul Komedi Festivali'nin üçüncü gününde oyuncu Okan Çabalar, önceki akşam Uniq BKM Mutfak'ta sahne aldı. Kendi hayatından kesitlerin yer aldığı hikayeleri esprili bir dille sahneye taşıyan Çabalar, sahne öncesi heyecanını basın mensuplarıyla paylaştı.

16 Kasım 2017 11:34 | Kategori: Magazin

Böyle bir deneyimi ilk kez yaşadığını belirten Okan Çabalar, ""İlk defa böyle bir şey deniyorum ve çok heyecanlıyım. Uzun zamandır stand-up şov yapmak aklımdaydı.  Mesleğe başlangıcım tramvayla başladığı için onlarla şovuma başlıyorum” dedi. Çabalar, "Sahnede aşkın komik taraflarını görecek miyiz?” sorusuna "Aslında aşkın kendisi baştan aşağı komik” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Sahnede Michael Jackson dansı, günlük yaşamdan gözlemleri, mesleki anlamda yaşadığı bazı zorlukları, çocukluğundaki anılarını esprili bir dille anlatan Okan Çabalar, seyircileri kahkaha krizine sokarak stand-up’taki yeteneğini de ispatladı. 

Okan Çabalar’ı izlemeye gelenler arasında Demet Özdemir, Fatma Toptaş, Kıvanç Baran Arslan ve sevgilisi Nazlıhan Özcan, Nilay Deniz ve eşi Erçin Karabulut da vardı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI