radyobir
radyobir

Okulda saldırı: 4 yaralı

Rusya'da bir okulda 15 yaşındaki bir çocuğun baltalı ve silahlı saldırısında 4 kişi yaralandı.

05 Eylül 2017 15:29 | Kategori: Dünya

Rusya’nın başkenti Moskova’nın 20 kilometre kuzeydoğusunda yer alan İvanteyevka şehrindeki bir okulda 15 yaşında bir çocuk tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın elindeki baltayla bir öğretmene saldırdığı, ardından etrafa ateş açmaya başladığı belirtildi.

Polis, saldırıda 3’ü çocuk biri öğretmen olmak üzere 4 kişinin yaralandığını bildirildi. Polis, yaralanan öğretmenin durumunun kritik olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını, saldırganın ise gözaltına alındığını açıkladı. Yaralanan 3 çocuğun ise saldırgandan korktuğu için camdan atladığı, bu nedenle hafif yaralandığını ve hastanede tedavi gördükleri belirtildi.

Saldırı sırasında okulda olan öğrencilerden biri, silah ve fişek seslerini duyduğunu, acil çıkıştan kaçtığını ve her yerden dumanlar yükseldiğini belirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI