radyobir
radyobir

Ortak şirket kurdu

Ünlü teknik adam Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, yakın dostu Deniz Köletavitoğlu Ügümü'yle DeLa Events adında ortak şirket kurdu.

13 Aralık 2017 03:17 | Kategori: Magazin

Önceki akşam yeni şirketlerinin tanıtım lansmanını Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi'nde düzenleyen Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'yü bu önemli gecelerinde Revna - Yelda Demirören, Mustafa Denizli, Çiğdem Kayalı, Ceylan - Şebnem - Celal Çapa ailesi, Mustafa Doğan, Rüştü - Işık Reçber, İdil Fırat ve Engin Öztürk gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

AŞK YENİDEN Mİ?

Oyuncu Engin Öztürk davete tek başına katıldı. Parti alanına giriş yapan Öztürk'ün ardından eski sevgilisi İdil Fırat geceye katıldı. Aynı mekanda aralarında 2 metrelik fark bulunan ikili, gecede yan yana eğlendi.

Engin Öztürk ve İdil Fırat partiye katıldıkları gibi geceyi de ayrı ayrı terk ettiler. Öztürk, muhabirlerin "Efendim aranızdaki ilişki tekrar hayat mı buldu? Aranızda aşk var mı?" şeklindeki sorulara "Aşk haberleri gerçeği yansıtmıyor. Aramızda aşk yok. Biz arkadaşız. İdil'in bir ailesi var ve bu haberler onları üzecektir. Biz sadece arkadaşız" şeklinde cevap verdi. İdil Fırat'da aşk sorularına sessiz kalmayı tercih etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI