radyobir
radyobir

Paris'te Belçim Bilgin rüzgarı

Paris'te Belçim rüzgarı! Belçim Bilgin Fransa'nın yeni moda ve sanat dergisi 7000 Magazin'in Mart sayısına kapak oldu. Dünyaca ünlü Fotoğrafçı Ralph Wening'e verdiği çok özel pozlarla sanatsal bir çalışmaya imza atan Bilgin, profesyonel modellere taş çıkarttı.

14 Mart 2019 23:09 | Kategori: Magazin

Güzel oyuncu, dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Bellucci ile birlikte kapak olduğu dergi çekimlerinde eğlenceli tavırlarıyla beğeni toplarken, enerjisiyle herkesin ilgi odağı oldu. Dergiye yeni taşındığı evinin dekoruyla bire bir ilgilendiğini de anlatan Belçim Bilgin samimi açıklamalarda bulundu.

Derginin Paris Intercontinental Otel’de düzenlenen görkemli gala daveti iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi. Türkiye’den Seda Sayan, Murat Atik gibi ünlü isimlerin de bulunduğu bu özel gecede Belçim Bilgin, dünyaca ünlü aktris Monica Bellucci ile kırmızı halıda basına poz verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI