radyobir
radyobir

Podyumda iş kazası!..

Raisa & Vanessa, 2018 ilkbahar/yaz koleksiyonunu, önceki gün Sultanahmet Four Seasons'ta tanıttı. Kırk modelin elli tasarım sergilediği defilenin sanat yönetmenliğini Uğurkan Akdeniz üstlendi.

26 Eylül 2017 02:28 | Güncelleme :26 Eylül 2017 08:25 | Kategori: Magazin

Defileye sosyetenin katılım bir hayli fazlaydı. Ceylan Çapa, Aslışah - Neslişah Alkoçlar, Seben Koçibey, Hacı Sabancı, Selin İmer, Hande Acar, Ayşe Hatun Önal, Şeyma Subaşı, Tuğba Coşkun, Seçkin Piriler, Mine Tugay, Defne Samyeli ve Nihat Odabaşı gibi isimler ilk göze çarpanlar oldu. 



AYŞE VAR, GÜZİDE YOK!

Defilelerinde Türk model veya ünlü kullanmayan, bu kurallarını sadece Ajda Pekkan ile modacı kardeşler, Güzide Duran Aksoy ile bu kuralı bir kez daha bozacaklardı ancak ünlü mankenin meslektaşı Ayşe Hatun Önal ile kavgası buna engel oldu. Defilede yer alacağı haberi haftalar önce konuşulurken, Duran kendi sosyal medya hesabından; "Raisa & Vanessa defilesine çıkacağım yönünde basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Her ne kadar bu defileye çıkmam teklif edilmiş ve değerlendirmiş olsam da, en güzelinin Raisa & Vanessa kardeşlere bu muhteşem defilelerinde başarılar dilemek olduğu kanaatimle onlara sevgiler yolluyorum. Cok güzel geçeceğine eminim" açıklamasını yaptı. Defile sonrasında Ayşe Hatun Önal ise muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlamayarak "Kesinlikle konuşmayacağım" demekle yetindi. 



BİRBİRLERİNİ GÖRMEMEZLİKTEN GELDİLER

Bilindiği üzere Hakan Sabancı ile Aslışah Alkoçlar'ın yolları ayrılmıştı. Hakan Sabancı'nın adı ise Alkoçlar'ın yakın arkadaşı Ceylan Çapa ile anılmış ve sosyetik güzel bir dönem zor günler geçirmişti. Üstelik Alkoçlar, Çapa'yı sosyal medya hesabından silip hayatından da çıkamıştı. Gelgelelim Aslışah Alkoçlar  defileyi Ceylan Çapa ile yanyana oturarak izlemek zorunda kaldı. 



Aslışah Hanımm bir an olsun ablası Neslişah'ın yanından ayrılmazken Çapa'yı da görmemezlikten geldi. Defile öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Neslişah Alkoçlar, kardeşinin İngiltere'ye yerleşmesiyle ilgili olarak, "Onun adına çok mutluyum. Engin'le birlikte sık sık ziyarete gideceğiz" dedi. 



SORULARDAN TELEFONLU KAÇIŞ

Defileye yakın arkadaşı Hande Acar ile katılan Selin İmer, basın menuplarını karşısında görünce gergin anlar yaşadı. Bilindiği üzere ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Mayıs ayında 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşanmış, 10 Temmuz'da da Selin İmer ile nikah masasına oturmuştu. Ceceli'den bebek beklediği konuşulan İmer, gazetecilerin sorularını yarıda bırakıp telefonunu kulağına koyarak uzaklaştı. Hamilelik soruları ve çıkan haberler hakkında ise "Hiçbir şey konuşmayacağım" demekle yetindi. 



DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ

İki çocuğunun babası Kaan Tangöze'den olaylı bir şekilde boşanan Seçkin Piriler, derin göğüs dekolte giysisiyle dikkat çekti. Gazetecilerin etrafını sarması üzerine, "Sadece moda hakkında konuşurum özel hayatımla ilgili konuşmam" diyen Piriler, eski eşi ve onun sevgilisi Kıvılcım Ural hakkındaki soruların da önünü kesmiş oldu. 

ARKADAŞIYLA İLGİLİ YORUM YOK

Moda delisi olmadığını fakat mesleği gereği takip ettiğini belirten ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı da defileyi izleyenler arasındaydı. Bu arada basın mensuplarının, adı evli bir adamla aşk dedikodularına karışan yakın arkadaşı Gülben Ergen'le ilgili sorularına ise, "Şu an bir defileye geldim. Burası o konunun konuşulacağı yer değil. Sevgiler saygılar" demekle yetindi. 

"BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR"

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Çoşkun da defileyi izleyenlerdendi. Çoşkun, eski eşinin şarkıcı Nevin Şimşek'le ilişkiye girmesi ve hatta ondan bir çocuk aldırması sorulunca oldukça gerildi. Tuğba Çoşkun, " Beni hiç ilgilendirmiyor." diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI