radyobir
radyobir

Polemiklerden bıktı, tatile çıktı!..

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmayacağını açıklayarak; 'Darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun, gösterişin içerisinde bulunmayacağım' dediği için tepkilerin hedefi olan Sıla, kafa dinlemek için şu sıralar Yunanistan'da tatil yapıyor.

27 Ağustos 2016 06:00 | Güncelleme :27 Ağustos 2016 10:06 | Kategori: Magazin

Tepki çeken açıklamasının ardından İstanbul dahil birkaç ilde vereceği konser programları iptal edilen Sıla, 3 Eylül'de Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bulaşacak.
Konser öncesi Yunanistan'ın Simi adasına giden ünlü şarkıcının kafa dinlemek ve moralini düzeltmek için tatile çıktığı öğrenildi.

1 hafta herşeyden uzak kalmak isteyen Sıla'nın 15 Temmuz sonrası yaptığı açıklama çok konuşulmuş, meslektaşlarından da tepki görmüş ve konserleri iptal edilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI