radyobir
radyobir

Poyraz Karayel peyazperde de!

Poyraz Karayel; Küresel Sermaye filminin galası, öncek akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti.

15 Aralık 2017 02:52 | Kategori: Magazin

"Poyraz Karayel" dizi hikayesinin en başını anlatan filmin başrollerinde Celil Nalçakan, Musa Uzunlar, Emel Çölgeçen, Şükran Ovalı, Cem Cücenoğlu, Ali İl, Deniz Barut ve Erkan Can yer alırken, yönetmenliğini Osman Taşçı üstlendi.

Galaya birçok ünlü isim de katılırken, davetliler de sinema salonlarını doldurdu. Galaya katılanlar arasında Fikret Orman, Burak Kut, Emre Kaya, Caner Erkin, Ercan Saatçi, Keremcem, Çiğdem Batur ve Yüksel Aksu'da vardı.



İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu galayı protesto etti!

3 sezon boyunca ekranda olan dizide başrolü oynayan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, sinema filminde rol almadı. Geçtiğimiz günlerde dizi ve finali hakkında yorum yapan Kaleli, "Yapımcı diziyi katletti, bu şekilde bitmemeliydi" sözlerini sarf etmişti. Bu sözler yapımcı ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Kaleli, sinema filminde rol almamıştı.

Dizide başrolü paylaşan ikilinin, neden sinema da olmadığını merak eden gazetecilere yanıt Celil Nalçakan'dan geldi. Oyuncu, "Arkadaşlar demek ki hikaye böyle de olabiliyormuş, bu soruların muhattabı biz değiliz. Teşekkür ederiz" diyerek hızlıca salonlara gittiler. Birçok kişinin beklemesine rağmen dizinin iki ana karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, düzenlenen gala gecesine katılmadı.



"Yapımcılara sesleniyorum"

Galaya yalnız katılan Keremcem, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Film hakkında konuşan şarkıcı, "Dizisini çok seviyorduk, burada da en sevilen karakterleri sinema tadında izleyeceğiz. Ben çok güzel olduğuna eminim, merakla bekliyoruz" dedi. Kariyerinde bir tane sinema filmi olduğunu belirten Keremcem, "Benimde bir tane sinema filmim var, yapımcılara sesleniyorum. Bende artık bir sinema filminde rol almak istiyorum" dedi. 2017 yılının kendisi için iyi geçtiğini belirten Keremcem, "Malesef dünyada istemeyeceğimiz şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Bizler içinde yaşamaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Herkes işini layıkı ile yaparsa, belki kötü olanlar ondan sonra zor olur" dedi. 



Demet Akbağ yanlış söylememiştir"

Şık giyim tarzı ile gala gecesinin en dikkat çeken isimlerinden olan Çiğdem Batur, keyifli halleri ile dikkat çekti. Film hakkında konuşan Batur, "Aldığım duyumlara göre çok komikmiş, ciddi anlamda sette kaza atlattılar ve bende çok merak ediyorum" dedi. Müzikal bir proje için çalışmalar yaptığını belirten oyuncu, "Müzikal çalışmalar yapıyorum, yakın zamanda tam kadro belirli olacak. O yüzden çok çalışıyorum ve çok heyecanlıyım" dedi. 'Altın Kelebek' ödül töreninde 'En İyi Komedi Kadın Oyuncusu' ödülü alan Hande Erçel'i eleştiren Demet Akbağ destek olan Batur, " Ödül alanları takdir ediyorum, ancak Demet Akbağ bu işte bir üstad. Bizim için duayen birisi, o birşey söylüyorsa daha iyisini biliyordur. O yanlış söylememiştir" dedi. 



Filmin Konusu:

2014 yılında geçer hikâye. O zamanların mafya babalarından Kulaksız Adnan'ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Makber'in oğlu Semih ile birliktedir. Bu ilişkiyi istemeyen Kulaksız Adnan'ın, kızını Semih'ten ayırmasını Bahri Umman'dan istemesi ile başlar tüm olaylar. Bahri Baba bu görevi Sadrettin ve adamlarına vermesiyle de tehlikeli ama bir o kadar da komik ve heyecanlı maceranın pimi çekilmiş olur.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI