radyobir
radyobir

Quaresma ağır bedel ödedi!..

Bursaspor maçının son dakikasında Hosogai'ye yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören Quaresma, bu davranışının bedelini ağır ödedi.

13 Nisan 2016 15:20 | Kategori:

Ricardo Quaresma... Tüm istatistiklerden bağımsız olarak taraftarın en çok sevdiği futbolcu. 25 bin kişinin önünde imza attığı ilk Beşiktaş döneminden bugünkü ikinci Beşiktaş dönemine kadar bu gerçek değişmedi. İlk yıllarına göre sahada daha iyi bir Quaresma olduğu kesin. Bu dönemi bir telafi dönemi olarak görüyor. Şampiyonluk yaşayıp siyah beyaz bir mutlu sonu kariyerine eklemek istiyor. Ancak en iyi oynadığı maçta bile soğukkanlı davranamayıp oyundan atılıyor.

GOLDEN 4 DAKiKA SONRA ATILDI

Ligin 2. haftasında Trabzon maçında beraberlik golünü attıktan 4 dakika sonra ikinci sarı kartı da görüp oyundan atıldı. Beşiktaş maçı 2-1 kaybetti. Antalya maçının daha 11. dakikasında sinirleri bozuldu ve sarı kart cezalısı durumuna düştü. Portekizli yıldızdan yoksun olan Beşiktaş, geçen hafta Kasımpaşa’ya 2-1 yenildi. Ve önceki gün Vodafone Arena’nın açılış maçında Bursalı oyuncuların da sinirlerini bozmasına müsade etti. Biri bitiş düdüğünden önce, diğeri de sonra olmak üzere, iki sarıyla yine cezalı duruma düştü. 

30 BİN EURO PARA CEZASI KESİLDİ

Beşiktaş kritik Sivasspor deplasmanında Quaresma’sız olacak. Gökhan Töre’nin sahalara dönmesi belki bu yokluğu bir nebze tolere edebilir ama 29 Şubat’tan beri maç oynamayan Töre’nin nasıl bir performans ortaya koyacağı belirsiz.

22 lig maçında 9 sarı, 2 sarıdan 2 de kırmızı kart gören Quaresma, kendi takımının da en çok kart gören oyuncusu oldu.

Yönetim, Portekizli yıldıza acımadı ve 30 bin Euro ceza kesti. Çift sarıdan atıldığı için 15 bin Euro olması gereken ceza, kart oyun bittikten sonra görüldüğü için ceza ikiye katlanıp 30 bin Euro oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI