radyobir
radyobir

Rihanna hamileliğini anlattı: Aşırı yorgun ve uyku halindeyim

Bebek beklediğini açıklayan Rihanna, hamilelik sürecini anlattı. Rihanna, "Bazen aşırı yorgunum ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'Şu an uyuman gerekiyor' diyor" diye konuştu.

20 Şubat 2022 05:00 | Kategori: ABD

Rihanna ve ASAP Rocky ilk bebeklerini beklediklerini duyurmasının ardından anne olmaya hazırlanan yıldız şarkıcı süreç hakkında konuştu.

Hamilelik döneminin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Rihanna, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını anlattı.

NTV’nin aktardığına göre Extra’ya konuşan Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgunum ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana ‘Şu an uyuman gerekiyor’ diyor” dedi.

‘Bu ceketi kimse hamile olduğumu bilmezken almıştım

Rihanna, hamileliğini duyurduğu kıyafet hakkında da konuştu:

"Bu ceketi kimse hamile olduğumu bilmezken almıştım ve çok sevdiğim bir ceketti. Her zaman giymek için en doğru anı bekliyordum.”

ASAP Rocky de, "Bir kadının hamileyken bu kadar güzel olduğunu görmemiştim” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI