radyobir
radyobir

Ronaldo coştu!..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı 2 maçla devam etti. Real Madrid sahasında PSG'yi konuk etti. Bernabeu'daki maçı İspanyollar 3-1 kazandı. Liverpool ise Porto'da 5-0'lık net bir zafer kazandı ve çeyrek finali neredeyse ilk maçtan garantiledi.

15 Şubat 2018 08:14 | Kategori:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde tüm gözler Real Madrid ile PSG maçının üzerindeydi. Ligde yokları oynayan Madrid temsilcisinin yanı sıra astronomik rakamlarla dünya yıldızlarıyla kadrosunu donatan PSG'nin Bernabeu'da neler yapacağı merakla bekleniyordu.

REKOR TRANSFERLER SUSTU, RONALDO KONUŞTU

Ronaldo kötü başladığı mücadeleyi 2 golle kapatarak yine gecenin yıldızı oldu. PSG'nin transfer rekoru yıldızları ise varlık gösteremediler. 222 milyon Euro'luk Neymar ve 180 milyon Euro'luk Kylian Mbappe transferleriyle dünyayı sallayan PSG, Bernabeu'da sustu. Edinson Cavani de pek varlık gösteremeyince Fransız ekibinin gol yolları tıkandı...

Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo 2 golle takımını sırtladı. Cristiano Ronaldo aynı zamanda tek bir takımda Şampiyonlar Ligi'nde 100 gol atan ilk oyuncu da oldu. Ronaldo 2 gol atarak 101 Şampiyonlar Ligi gol sayısına ulaştı. Lionel Messi'nin ise 97 golü bulunuyor. Real Madrid'in son golü ise Marcelo'dan geldi. Rabiot'un golü PSG adına rövanş için küçük bir umut ışığı oldu.



NEYMAR HAKEMİ NAKAVT ETTİ

Maçın ikinci yarısında entresan bir olay yaşandı. Neymar pas atmaya çalışırken, giden sert top İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin kafasına isabet etti. Sendeleyen hakem maçı durdurdu ve bir süre kendine gelemedi. Tedavinin ardından oyuna tekrar geri dönüldü.

Bol pozisyonlu, seyir zevki yüksek ve gollü bir maç bekleyen futbolseverler bu maçta umduğunu bulamadı. Dünyanın en pahalı iki takımının karşılaşmasında yıldızlar savaşı yaşanması beklenirken, ortaya konulan futbol tatmin etmedi. Transfermarkt verilerine göre iki takımın oyuncularının toplam piyasa değeri 1 milyar 614,5 milyon Euro.

PSG: 756,5 milyon Euro

Real Madrid: 858 milyon Euro



Şampiyonlar Ligi'ndeki bir diğer mücadelede Porto, Liverpool'u konuk etti. Kırmızılar maçı 5-0 kazanarak, tur işini Anfield'a bırakmadı. Liverpool'un gollerini Sadio Mane (3), Mohamed Salah ve Roberto Firmino kaydetti.

Muhammed Salah, Luis Suarez’in ardından (2013/14 sezonunda 31 gol) Liverpool formasıyla resmi maçlarda bir sezonda 30 gole ulaşan ilk isim oldu. Sane ise hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI