radyobir
radyobir

Ronaldo'nun dönüşü

Brezilya'nın eski yıldızlarından 38 yaşındaki Ronaldo ABD'de yeşil sahalara dönme hazırlığı yapıyor.

17 Ocak 2015 11:20 | Kategori:

ABD'nin ikinci lig takımlarından Fort Lauderdale Strikers takımında forma giyecek olan tecrübeli forvet, "Elimden geleni yapacağım. Çok idman yapıp form tutacağım. Teknik Direktör şans verirse oynamak istiyorum" diye konuştu.
Ronaldo kısa süre önce Fort Lauderdale Strikers takımının küçük hissedarlarından birisi olmuştu.
Ronaldo en son 2011 yılında Corinthians takımıyla resmi bir maça çıkmıştı.
Kariyeri boyunca üç kez dünyanın en iyi futbolcusu ödülüne layık görülen Ronaldo, "Tekrar form tutmak zor değil. Sadece çok çalışmanız gerek" dedi.
Tekrar futbol oynayabilmek için üst düzey bir kondisyona ihtiyacı olduğunu belirten Ronaldo, "Kariyerimde yeni bir zorlukla yüzleşeceğim. Umarım bu girişim hem bana hem takıma hem de ABD futboluna fayda sağlar" diyerek sözlerine devam etti.
Brezilya milli takımında oynadığı dönemde 1994 ve 2002 yıllarında Dünya Kupası'nı da kaldırmış olan Ronaldo, 2002 Dünya Kupası'nın gol kralı da olmuştu.
Ronaldo Avrupa kariyerinde Barcelona, PSV Eindhoven, Inter Milan ve Real Madrid formalarını giymişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI