radyobir
radyobir

Ronaldo sarayda oturacak

Juventus, Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi'ni üst üste üç kez kazanan Ronaldo'yu transfer etmeyi başardı. Portekizli yıldız İtalya'da oturacağı müthiş ev de belli oldu.

11 Temmuz 2018 12:35 | Kategori:

İspanyol As gazetesi ise Ronaldo’nun Torino’da ikamet edeceği köşk için rezervasyon yaptırdığını sayfalarına taşımıştı. Ronaldo, bin metrekarelik köşkte oturacak. 3 salona sahip köşkte 8 yatak odası var.

İtalya'da yayınlanan Tuttosport gazetesi, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaştığını hatta Torino'da bir ev tuttuğunu öne sürdü. Gazete Ronaldo'nun yeni evinin fotoğraflarını da paylaştı.

44 bin metrekarelik arazideki lüks villayı ailesi için uygun bulan Ronaldo'nun transferinin gerçekleşmesi halinde burada kalacağı belirtildi.

Bin 700 metrekarelik villayı daha önce Zinedine Zidane ve Cannavaro kullanmıştı.

RONALDO’NUN BONSERVİS ÜCRETİ

Juventus’un Ronaldo için Real Madrid'e 105 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Çocukluğundan bu yana Juventus’ta oynamak isteyen Ronaldo, Real Madrid’de oynarken İtalyan ekibe attığı gol sonrası Juventus’a saygı duyduğunu söylemişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI