radyobir
radyobir

Saat 9.05'de yaşam durdu!..

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halinde olan vatandaşlar saat 09.05'te araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu.

10 Kasım 2017 10:50 | Kategori: Yaşam

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde seyir halinde olan vatandaşlar saat 09.05’te araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu.



Öte yandan, köprü üzerinde çalışan belediye işçileri de sirenlerin çalmasıyla işlerini bırakıp Ata’ya saygı duruşuna geçti. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından vatandaşlar araçlarına binerek köprüden ayrıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79’uncu ölüm yıl dönümünde saat 9’u 5 geçe vatandaşlar Avrasya Tüneli’nde araçlarını durdurarak saygı duruşuna geçti. Vatandaşlar bu yıl ilk defa Avrasya Tüneli’nde Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79’uncu yıl dönümünde Türkiye’nin bir çok noktasında gerçekleştirilen etkinlikler ve saygı duruşlarıyla anıldı. Saatler 9’u 5 geçeyi gösterdiğinde ise adeta tüm yurtta hayat durdu. Ulu Önder Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saatte ülkenin birçok noktasında vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Ulu Önder’in aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde saat 9’u 5 geçe vatandaşlar Avrasya Tüneli’nde araçlarını durdurarak saygı duruşuna geçti. Vatandaşlar bu yıl ilk defa Avrasya Tüneli’nde Atatürk için saygı duruşunda bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI