radyobir
radyobir

Satılık otoyol!..

Bursa-İzmir karayolunun bir şeridinin yaklaşık 10 metresinin, babasına ait tapulu tarladan geçtiğini iddia eden Mehmet Sait Bademlioğlu, bu araziyi satılığa çıkardı.

29 Mayıs 2014 11:54 | Kategori: Yaşam

Bademlioğlu, internette araştırma yapan yakınlarının, önceki yıllarda vefat eden babası adına Karacabey ilçesinde kayıtlı parselden yol geçtiğini fark ederek kendisine haber verdiğini söyledi.

Resmi kayıtlarda yaptırdığı araştırmada, bu durumun doğru olduğunu öğrendiğini belirten Bademlioğlu, bin 40 metrelik arazinin bir bölümünün Bursa'dan İzmir'e gidiş yönünde kaldığını anlattı.

Başvurduğu resmi kurumlardan olumlu yanıt alamadığını savunan Bademlioğlu, "5-6 aydır bununla uğraşıyoruz. Bize olumsuz cevaplar verip beklememizi söylediler. Baktık ki olacak gibi değil, en sonunda hukuk yoluna gittik" dedi.

Müracaatlarından sonuç alamayınca bir kısmı yolun yaklaşık 10 metresini kapsayan araziyi satılığa çıkarmaya karar verdiklerini bildiren Bademlioğlu, "Mülkiyet, anayasanın en önemli maddelerinden biridir. Yasal olarak mülkiyet hakkımı kullanıp satmaya niyetim var. Taliplisi olursa gelsin, görüşelim" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI