radyobir
radyobir

Şenol Güneş sürpriz yaptı...

Şenol Güneş, Bayern Münih karşısında Başakşehir karşılaşmasını düşünerek hareket edecek deniyordu. Dünya devi karşısına 5-0'lık ilk maç sonrası yedek ağırlıklı bir kadro bekleniyordu ama Güneş yine sürpriz yaptı.

13 Mart 2018 13:40 | Kategori:

Vida'nın cezalı ve Pepe'nin sakat oluşu Güneş'in bu noktadaki alternatiflerini sınırlıyor. Defansta zorunlu olarak Dusko Tosic - Gary Medel ikilisini kullanacak olan kurt çalıştırıcının orta saha kurgusunu değiştirmesi bekleniyor.

İlk Bayern Münih mücadelesinde Atiba-Medel ile defansif bir orta saha anlayışı benimseyen Güneş, bu maçta rakibine Vodafone Park'ın sihrini göstermek istiyor. Taraftarın gücünü de arkasına alıp Devler Ligi'nde güzel bir gösteri yapmak isteyen Güneş, bilindik oyun anlayışını sahaya yansıtmak üzere kadrosunu kurdu. İşte Beşiktaş'ın Bayern Münih karşısına çıkması beklenen 11:

Fabricio, Gökhan Gönül, Dusko Tosic, Gary Medel, Adriano, Atiba (Necip), Tolgay Arslan, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Alvaro Negredo

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI