radyobir
radyobir

Şenol Hoca sert çıktı!..

Güneş, oyuncuları arasında şimdiden Fenerbahçe maçınının konuşulması sonrasında sert tepki gösterdi. Tecrübeli hoca, '' Derbi için önümüzde zaman var. Şimdi sadece Konyaspor'a odaklanacağız. Rakibimizi taraftarımız önünde devirip sonra Kadıköy'e gideceğiz'' dedi.

18 Eylül 2017 15:22 | Kategori:

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Süper Lig’de bu akşam oynayacakları Konyaspor mücadelesi öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Dün akşam yapılan takım çalışması başlamadan oyuncularını etrafına toplayan Güneş, 3-1’lik Porto galibiyetinin takım üzerinde rehavet oluşturmaması gerektiğini söyledi. Güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını söyleyen 65 yaşındaki çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi geride kaldı. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Konyaspor karşısında oldukça dikkatli olmalıyız. Herkes kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacak” ifadelerini kullandı.

Uyarıyı yaptı... 

Gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe mücadelesinin de oyuncuları arasında şimdiden konuşulmasından rahatsızlık duyduğunu belirten Güneş, "Derbi için önümüzde zaman var. Şimdi Fenerbahçe’yi bırakıp sadece Konyaspor’a odaklanacağız. Rakibimizi taraftarımız önünde devirip sonra Kadıköy’e gideceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI