radyobir
radyobir

Sergen Yalçın Süper Lig'e dönüyor!..

Son olarak Eskişehirspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, bir süredir teknik direktörlük yapmıyordu.

29 Ocak 2018 15:40 | Kategori:

Tecrübeli futbol adamı Süper Lig'e geri dönmek üzere. Ve yeni takımı da belli gibi. İşte detaylar...

Beşiktaş yenilgisi sonrası Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Sergen Yalçın ile yola devam edecek gibi görünüyor...

Yunan teknik adam Gekas ve Tayfur Havutçu ile de görüşmeler yapan lacivert beyazlı yöneticiler, favori isimleri olan Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

2013-14 sezonlarında Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, 14-15 sezonunda Sivasspor'un başına geçti. 15-16 sezonunda Sivasspor'da devam eden tecrübeli isim aynı dönemde Gaziantepspor'un başına yeniden geçti.

4 TAKIMI ÇALIŞTIRDI!

2013-14 sezonlarında Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, 14-15 sezonunda Sivasspor'un başına geçti. 15-16 sezonunda Sivasspor'da devam eden tecrübeli isim aynı dönemde Gaziantepspor'un başına yeniden geçti. 16-17 sezonunda zor dönem geçiren Kayserispor'un başına geçen Yalçın, sarı-kırmızılı ekibi ligde tutmayı başardı. Daha sonra 17-18 sezonunda Eskişehirspor'u çalıştırdı.

4 takımda teknik direktör olarak çıktığı 81 maçta 257 galibiyet, 25 beraberlik ve 29 yenilgi elde etti. Kasımpaşa'nın diğer teknik direktör adayı 46 yaşındaki Abdullah Ercan, futbolculuk kariyerinin ardından antrenörlük kariyerine milli takım çatısı altında başladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI