radyobir
radyobir

Sevgililer Dubai yolcusu

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında evleneceğini açıklayan Sinan Akçıl önceki akşam sevgilisi Burcu Kıratlı'yla Etiler Akmerkez'deydi.

23 Kasım 2018 13:10 | Kategori: Magazin

Pasaport için fotoğraf çekilmeye geldikleri öğrenilen taze sevgililer daha sonra akşam yemeği yedikleri restoranttan çıkarken görüntülendi.Önümüzdeki günlerde Dubai’de gerçekleşecek bir ödül törenine katılmaya gideceklerini söyleyen Akçıl ‘’En iyi Türk erkek popçu’’ ödülü alacağım Burcu’da bana eşlik edecek dedi.Muhabirlerin ‘’evleneceğinizi açıkladınız teklif ettiniz mi? ‘’ soruları üzerine Sinan Akçıl gülümserken Burcu Kıratlı ise şu an bir şey söyleyemem iyi akşamlar diyerek aracına geçti. İki sevgili ayrı ayrı araçlarına binip Etiler’den ayrılırken Sinan Akçıl’ın arabasında ki çiçekler dikkatlerden kaçmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI