radyobir
radyobir

Sıcaktan bunaldılar!..

Şahin Irmak ve Asena Tuğal, hafta sonunu Bodrum'da geçirdi. Çift, pazar günü Bej Beach'teydi. Tuğal sıcaktan bunaldıkça denize atlarken, Irmak gün boyu şezlongdan kalkmadı.

22 Temmuz 2014 14:21 | Güncelleme :22 Temmuz 2014 14:28 | Kategori: Magazin

Asena Tuğal ve Şahin Irmak

'Hıyarlı Baba' tiplemesiyle tanıdığımız oyuncu Şahin Irmak, önceki gün sevgilisi Asena Tuğal'le Yalıkavak Bej'de görüntülendi. Bodrum tatiline start veren ikilinin mekanın iskelesinde uzun süre sohbet etti. Asena Tuğal, sıcaktan bulanıp kendisini serin sulara bıraksa da Şahin Irmak, şezlongundan ayrılmadı. Asena Tuğal, fit vücuduyla mekanın ilgi odağı olurken Şahin Irmak'ın ayağındaki dövmesi ise gözlerden kaçadı.


TATİL YAPMAYACAĞIZ DEMİŞLERDİ!

Önceki gün Bodrum'da görüntülenen Asena Tuğal ve Şahin Irmak çifti 15 gün önce tatil yapmayacaklarını söylemişti. İşte 15 gün önce Asena Tuğal ve Şahin Irmak çiftinin verdiği o röportaj.
Şahin Irmak, sevgilisi Asena Tuğal’la birlikte Bebek’te görüntülendi. Düğünle ilgili konuştu. Geçtiğimiz sezon ” Kim o ” programında Hıyarlı Baba karakterini canlandıran Şahin Irmak sevgilisi Asena Tuğal ile Bebek’teydi. El el dolaşan çift soruları yanıtladı.

Yaza Yüzük Takabiliriz

Miami tatili haberlerini yalanlayan çift bu sene tatil yapamayacaklarını da söyledi. Evlilik soruları sorulduğunda soğuk terler döken Irmak sevgilisini bakışları sonucu evlilik değil de yaza yüzük takabiliriz diyerek sevgilisini gönlünü aldı.
Giyim kuşamda sevgilisinin tüyolarına kulak veren Irmak, giyiminde sevgilisi Asena’nın büyük parmağı olduğunu, hayatına girdiğinden beri gardrobuna müdahale etmeyi bitiremediğini sözlerine ekledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI