radyobir
radyobir

Şişli'de tiyatrolar haftası sürüyor

Şişli Belediyesi, 27-31 Mart Dünya Tiyatrolar Haftası'nda, dört tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Oyunlar, hafta boyunca Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

22 Mart 2018 12:24 | Kategori: Kültür & Sanat

Dünya Tiyatrolar Haftası’nın açılışı, 27 Mart Salı günü, saat 20.00’da sahnelenecek Ahududu oyunu ile yapılacak. Usta sanatçılar Melek Baykal, Suna Keskin ve Nedim Saban bu komedi oyununda birlikte sahne alacak.

29 Mart Perşembe günü 20.00’da Rausch (Gürültü) izleyici ile buluşacak. Rausch ile yaşama anlam ve derinlik katan hazların hangi alanlarda yaşandığı, modern dünyanın özgürlük ve sorumlulukları lanete dönüştürüp dönüştürmediği gibi sorulara seyirci ile birlikte yanıt aranacak.

30 Mart Cuma günü, saat 20.00’da Edward Albee’nin ünlü eseri "Bir Hayvanat Bahçesi Hikâyesi” seyirci ile buluşacak. Sevilen oyuncular Burak Sergen ve Onur Kırat, kaderin ya da tesadüflerin bir araya getirdiği iki kişi olarak toplumun değer yargılarını ele alacak. 31 Mart Cumartesi günü, 15.00’da her dönem sevilerek izlenen Yedi Kocalı Hürmüz izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak

19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, No:168 Şişli adresinde yer alan Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliklere, 0212 231 39 16 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabiliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI