radyobir
radyobir

Siyasette peşpeşe temaslar...

CNN TÜRK'e göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşecek. Mansur Yavaş'ın da Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep ettiği aktarıldı. Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesinin cumartesi günü, Mansur Yavaş ile yapılacak görüşmenin tarihinin henüz belli olmadığı, Akşener ile yapılacak görüşmeden daha erken de olabileceği bildirildi.

07 Aralık 2018 08:37 | Kategori:

Kılıçdaroğlu Kıbrıs'ta olacak. Pazartesi günü Bütçe'de konuşacak, Pazar günü Bütçe'ye çalışacak. Cumartesi günü Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun biraraya gelmesi bekleniyor. Özellikle CHP'li üst düzey isimlerden alınan bilgileye göre bu görüşme cumartesi günü yapılacak. Meral Akşener'in de CHP Genel Merkezi'ne gideceği yönünde bir bilgi var.

Diğer taraftan sadece Akşener değil, en merak edilen isimlerden birisi Mansur Yavaş da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep etti. O görüşme de Meral Akşener görüşmesinden önce yapılacak gibi görünüyor. Bu durumda, hali hazırda Kılıçdaroğlu'nun kafasında ve önündeki isim Mansur Yavaş. Birtakım çalışmalar, anketler de yapılmış durumda. Mansur Yavaş olmazsa, başka isimler o zaman gündeme gelecek.
 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI