radyobir
radyobir

Son kararı eşi verecek...

Fenerbahçe, uzun süredir kiralamak için uğraştığı yıldız futbolcu ile anlaşma sağladı ancak transfer için sıra, yıldız ismin eşinin ikna edilmesinde...

20 Temmuz 2018 15:58 | Kategori:

Everton ve Bolasie ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, transferde sona geldi. 

Ada basınının yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror, Fenerbahçe'nin Kongolu oyuncu Bolasie'de sona geldiğini yazdı.

Kongolu kanat oyuncusunu takımdan göndererek önemli transferler yapmanın peşinde olan Everton, Bolasie’yi göndermek istiyor.

Fenerbahçe ile İngiliz ekip, futbolcunun kiralık olarak transferi konusunda her konuda anlaşma sağladı. Ancak Bolasie, kulüplerin anlaşmasına rağmen Sarı-Lacivertliler’e olumlu cevap vermedi.

Kongolu futbolcunun eşi Kelsey’in İngiltere’den ayrılmak istememesi nedeniyle Bolasie’nin kararını etkilediği belirtildi. Everton yönetiminin de oyuncuya "Ya Fenerbahçe’ye git ya da kendine kulüp bul” diyerek rest çekeceği bildirildi.

Geçen sezon devre arasında Mavililer’in Walcott transfer etmesiyle forma şansını iyice kaybeden Kongolu yıldız, geçen sezon 16’si Premier Lig’de olmak üzere 18 maçta forma giyebildi ve sadece 1 gol atabildi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI