radyobir
radyobir

Sosa ve Esteban cezalandırılacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Jose Sosa ve Esteban'ın cezalandırılacağını açıkladı.

18 Ocak 2018 13:44 | Kategori:

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sosa ve Estaban’ın mazeretsiz olarak kampa geç katılmalarını takıma saygısızlık olarak değerlendirerek, iki oyuncunun cezalandırılacağını söyledi. 

Sosa ve Esteban’ın kampa mazeretsiz olarak geç katılmasının takıma saygısızlık olduğunu diyen Rıza Çalımbay, "Ben oyuncularımla gitmeden önce konuştum. Kimse geç kalmayacak dedim. Yabancılara zaten ekstra izin verdik. Eğer mazeretiniz varsa, Konyaspor maçında oynamasın dedim. Katılım tarihinde herkes burada olacak dedim. Bütün takım geldi. Sadece Onazi izin istedi. Annesi rahatsızdı. "Gidebilir miyim?" dedi ve yerli oyuncuların katıldığı tarihte takıma katılacağım dedi ve geldi. Bütün takım geldi, Sosa ve Esteban yok. Niye yok? Yabancı oyuncuların yaptığı bir şey var; ya pasaport kayboluyor, ya bilet gidiyor ya da uçak kaçıyor. Ama giderken neden kaçmıyor bu uçak. Herkes gelmiş; 2 kişi yok. Sosa ve Esteban’ın gelmemesi bir kere arkadaşlarına saygısızlık. Tabii ki ceza alacaklar." ifadelerini kullandı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI