radyobir
radyobir

Suriye'den ilk açıklama geldi!..

Suriye Ordusu'ndan yapılan resmi açıklamada "ABD hava üssümüze 'açık bir saldırıda' bulundu. Saldırıda altı kişi öldü ve büyük maddi hasar oluştu"

07 Nisan 2017 06:43 | Güncelleme :07 Nisan 2017 11:30 | Kategori: Dünya

Suriye Enformasyon Bakanı tarafından yapılan açıklamada, "Askeri gerilimin tırmanmasını beklemiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SALDIRIDA ALTI KİŞİ ÖLDÜ

Suriye Ordusu'ndan yapılan resmi açıklamada "ABD hava üssümüze 'açık bir saldırıda' bulundu. Saldırıda altı kişi öldü ve büyük maddi hasar oluştu" ifadeleri kullanıldı. Yapılan açıklamada, "Tüm Suriye'de barışı ve güvenliği oluşturana kadar teröre karşı mücadelemiz sürecek" denildi.

RUSYA: TİLLERSON'UN MOSKOVA ZİYARETİNİ ETKİLEMEMELİ

Rusya Parlamentosu Uluslararası İşler Komitesi Başkanı, "ABD uçaklarının Suriye'yi bombalaması ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un gelecek hafta gerçekleşmesi planlanan Rusya ziyaretini etkilememeli" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI