radyobir
radyobir

TABURCU OLDU!..

Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in Haziran ayından bu yana tedavi gördüğü İsviçre'deki hastaneden taburcu edildiği belirtildi. Pilotun tedavisine evinde devam edilecek.

10 Eylül 2014 10:00 | Kategori: Dünya

Menajeri Sabine Kehm, Aralık 2013'teki kazadan bu yana Schumacher'in sağlık durumunda önemli ilerleme kaydedildiğini söylese de "Önümüzde hâlâ uzun ve zorlu bir yol var" diye konuştu.
Altı ay boyunca Fransa'daki bir hastanede kalan Schumacher, daha sonra İsviçre'nin Lozan şehrine getirilmiş ve tedavisine burada devam edilmişti.Schumacher Fransa'da kayak yaparken geçirdiği kaza sonucu başına şiddetli bir darbe almış ve uzun süre komada kalmıştı.
Schumacher'in şimdiyse İsviçre - Almanya sınırındaki Gland şehrindeki evine nakledileceği ifade edildi.
Yazılı bir açıklama yapan menajer Sabine Kehm, "Rehabilitasyonun bundan sonraki aşaması evde gerçekleşecek. Son aylarda önemli ilerlemeler gördük" dedi.
Schumacher'in son sağlık durumu ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.
Ünlü Formula 1 pilotunun geçirdiği kazayla ilgili soruşturma ise Fransa'da devam ediyor.
Soruşturmayı yürütenler Meribel kayak merkezinde meydana gelen kazada Schumacher'in "Çok iyi bir kayakçı hızında" kaydığı sonucuna varmışlardı.
Kontrolünü kaybederek pist dışına çıkan Schumacher'in dengesini yitirip başını bir kayaya vurduğu belirtilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI