radyobir
radyobir

Tatlıses soyadını gururla taşıyacağım

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak önceki gece Levent Lassiette İstanbul'da doğum gününü kutladı.

03 Aralık 2017 14:58 | Kategori: Magazin

28. yaşını sahne performansındaki şarkılarıyla kutlayan Dilan Çıtak'ı annesi Işıl Çıtak, erkek kardeşi Berkay Çıtak ve dayısı İsmail Çıtak yalnız bırakmadı. Nişanlısı Levent Dörter'se Ankara'da olan konserinden dolayı geceye katılmadı.

ŞARKIMI BABAM SEÇTİ

Verdiği konser sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak "Yeni yaşımda bol başarı, sağlık ve huzur istiyorum. Yeni bir single (tekli) projemiz var. Önce babama yolladık şarkılarımızı. Onun değerli fikirleri çok önemli bizim için. Yüzlerce şarkı arasından seçtik şarkımızı" dedi.

BABAM OKUMAM İÇİN ŞARKI ÖNERDİ

"Babanız İbrahim Tatlıses size 'Kızım şu şarkımı oku' dediği oldu mu?" şeklindeki soruya Dilan Çıtak, "Evet, babam bir öneride bulunmuştu. Çok eski şarkılarından türkü formatında bir eser önermişti. Ama ben onun bir eserini seçtim. O da bana izin verdi okumam için. Şuan o şarkıyı söyleyemeyeceğim" yanıtını verdi.

BABAM MURADIMI GÖRMEK İSTİYOR

Muhabirlerin "Nişanlınız Levent Dört'erle evilik tarihi belirlediniz mi?" şeklindeki sorusuna Dilan Çıtak, "Önümüzdeki yaz evlenme tarihimizi açılarız gibi geliyor bana. İbrahim Bey, 'Evlenin de mürvetinizi görelim. Sizde rahatlayın bizde rahatlayalım' diyor. Kendisi babam olarak muradımı görmek istiyor" şeklinde cevap verdi.

DİLAN ÇITAK TATLISES OLACAĞIM

Muhabirlerin "2018 yılında seni Dilan Çıtak yerine Dilan Tatlıses olarak mı göreceğiz?" sorusuna şarkıcı "Dilan Çıtak Tatlıses olacak. İki soyadımı da almak istiyorum. İki soyadımı da kullanacağım. Ancak yeni single projemizde Dilan diye çıkabilirim. Çok soyadı karışıklığı yapmak istemiyorum, kariyer planlaması için. İnsanların kafasını karıştırmak istemiyorum. Tatlıses soyadını taşımaktan gurur duyacağım" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI