Tayvan'da 6.8 şiddetinde deprem oldu
Tayvan'da günün erken saatlerinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tayvanlı yetkililer 6.8 büyüklüğündeki depremin, Ada'nın güneydoğu kıyısındaki Taitung kenti yakınlarında 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı.
Depremin merkez üssüne yakın olan iki katlı bir bina çökerken, depremin, Ada'nın kuzey ucunda da hissedildiği aktarıldı.
Bölgede çok sayıda artçı sarsıntının da olduğu bilgisi paylaşılırken, depremin ardından Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA) kısa süreli tsunami uyarısı yaptı.
Tayvan'nın Yujing bölgesinin yaklaşık 96 kilometre doğusunda, dün de 10 kilometre derinlikte 6.5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- IŞİD'in üst düzey isimlerinden Bilal el-Sudani'nin öldürüldü
- Pakistan'da 2 haftada gizemli hastalık nedeniyle 18 kişi öldü
- Çin'in Siçuan eyaletinde 5,6 büyüklüğünde deprem
- Ukrayna'da yardım gönüllüsü 2 İngiliz öldürüldü
- "8 haftada Kovid-19 nedeniyle 170 binden fazla kişi öldü"
- ABD'de tüfeğin tetiğine basan köpek sahibini öldürdü
- Japonya'da doğumlar azaldı sosyal fonksiyonlar kayboldu
- Los Angeles'de 10 kişiyi öldüren saldırgan ölü ele geçirildi
- Kerkük'te sivilleri kaçırmak isteyen 2 IŞİD'li öldürüldü
- Somali'de 30 Eş Şebab üyesi öldürüldü