radyobir
radyobir

Terraneo, Robben için Münih'e gidecek...

Aziz Yıldırım, yıldız futbolcu için, "Kulübü bırakmıyor" demişti. Ancak Robben'in yaşadığı sakatlık sonrası yeni bir umut doğdu. Tecrübeli oyuncu, iyileştikten sonra formasını geri alamazsa, Terraneo'ya Münih yolu gözükecek.

07 Eylül 2015 10:35 | Kategori:

Fenerbahçe, yaz döneminde patlattığı transfer bombalarına ocak ayında da devam etmeye kararlı. Aziz Yıldırım’ın hayali, Arjen Robben’e Sarı- Lacivertli formayı giydirmek. Başkan, Hollandalı yıldız için, "Bu sezon kulübü bırakmak istemiyor. O da Bayern Münih’te devam etmekten yana” demişti. 

Ancak 31 yaşındaki oyuncunun milli takım kampında yaşadığı sakatlığın ardından bu transfer için yeni bir umut doğdu. Arjen Robben 1 ay sahalardan uzak kalacak. Onun yokluğunda Ribery, Götze ve Coman gibi isimler ele geçirecekleri şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak. Eğer bunu başarırlarsa, Robben iyileşse bile formasını geri alma konusunda sıkıntı yaşayabilir.

Van Persie ikna edecek

Fenerbahçe işte bu süreci yakından takip edecek. Eğer tecrübeli oyuncu Bayern Münih’te gözden düşer ve kulübeye mahkum olursa, Giuliano Terraneo ocak ayında Münih seferine çıkacak! Hollandalı süperstara sezonun ikinci yarısında Sarı-Lacivertli formayı giydirmek için hem Robben’e hem de Alman ekibine cazip bir teklif sunulacak. 31 yaşındaki yıldızı ikna etmek için milli takımdan arkadaşı Robin van Persie de devreye girecek. Eğer Terraneo bu operasyonda başarılı olursa, ‘Robben’e 2016-17 sezonunda Fenerbahçe forması giydirme hayali’ bu sezon gerçeğe dönüşecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI