radyobir
radyobir

THY pilotu: "Artık UFO'lara inanıyorum"

Türk Hava Yolları'nda yıllarca görev yaptıktan sonra son uçuşunu yaparak emekli olan kaptan pilot İbrahim Bilir, UFO'ların varlığına artık inandığını söyledi. Bilir, 5 yıl önce Osaka-İstanbul uçuşu sırasında yaşadıklarını anlattı;

15 Temmuz 2015 07:05 | Kategori:

"Osaka'dan dönüşte aynı rotada devam eden biz de dahil 4 uçağın ekibi o nesneyi gördük. Geldi üstümüze çıktı. Sağ çaprazda üstümüzde devam etti. Kuvvetli bir ışık gördük, gümüş renginde ve bakamıyorsunuz UFO'nun şeklini görmedik. Çok yakınımıza geldi. UFO'ya ben inanmıyordum, o görevde inandım. 5 senedir inanıyorum"
İbrahim Bilir sözlerini şöyle sürdürdü:

"3 pilot uçuyorduk. Kalkıştan 6 saat sonra 38 bin feet'te (11 bin metre) 4 uçak aynı yönde uçuyorduk. Önümdeki yine THY'nin Şangay'dan gelen uçağı, arkamdaki Lufthansa uçağı vardı. Yaklaşan kuvvetli bir ışık gördük. Çok yakınımıza geldi. Gümüş renginde ve bakamıyorsunuz; gözlerinizi açamıyorsunuz. İnanılmaz bir güç, kuvvet vardı onda. Değişik bir şey, yakıyor gözünüzü. Bizim uçaktaki her 3 pilot da gördü. O geldi üstümüze çıktı. Sağ çaprazda üstümüzde devam etti. Bunlar 35-45 saniye arasında gerçekleşti.

ÜSTÜMÜZE GELİYORLARDI

Dolayısıyla 4 ekip aynı anda görüyor. İşin garip tarafı herkes kendi üstüne geldiğini sanıyor. Bir kişi olsam halüsinasyon dersin ama 4 uçağın da ekibi gördü.

PSİKİYATRİSTLER PİLOTU DOĞRULUYOR

Psikiyatristler, iki kişinin aynı anda ve aynı halüsinasyonu görmesinin imkansız olduğunu belirtiyor. THY kaptan pilotlarından Selahattin Sivri 1989 yılının Ekim ayında Zürih-Antalya seferini yaparken uçan daire gördüğünü şöyle anlatmıştı:

"Yugoslavya hava sahasında sol üstümde, 2 bin metre uzaklıkta bir cisim gördük. Önce uçak zannettik. Ancak ışık kümesi dikkatimizi çekecek şekilde keskinleşince, ne olduğunu merak ettik. Işık kümesi, 10 dakika sonra önümüze geçti. Birdenbire 3 ana renge büründü. Normal uçaktan birkaç misli büyük bir şekilde önümüzde uçmaya başladı. İstanbul kule ile bağlantıya geçtiğimizde böyle bir cisim görmediklerini söyledil

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI