radyobir
radyobir

Tolga Zengin'e de talip var...

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un ardından kaleci Tolga Zengin'e flaş bir teklif geldi.

01 Ocak 2018 17:26 | Kategori:

Siyah beyazlı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'in başına talih kuşu kondu... Herkes Cenk Tosun'un transferini konuşurken, siyah beyazlıların kaptanına da flaş bir teklif geldi.

West Brom’un Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'i istediği öğrenildi. Cenk Tosun’dan efsane bir rakam kazanacak Beşiktaş’a sürpriz bir teklif daha geldi… Hem de 34 yaşındaki kalecisi Tolga Zengin için.

İngiliz TalkSport radyosu bir süredir Diego Lopez’in peşinde olan West Brom’un bu kez de Tolga’yı istediğini iddia etti. Kulübün, Tolga Zengin'in tecrübesinden faydalanmak istediği öne sürüldü.

Bir süredir Josef ve Okay’ın peşinde olan İngiliz ekibinin özellikle Leipzig maçında hayran kaldığı Tolga’nın tecrübesinden yararlanmak istediği iddia edildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI