radyobir
radyobir

Tomi'yi gözyaşlarıyla uğurladık

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede 67 yaşında yaşamını yitiren usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tomris İncer, çok sevdiği İzmir'in Foça İlçesi'nde, yakınları ve sanatçı dostlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

06 Ekim 2015 18:30 | Kategori: Yaşam

İncer’in hastane morgundan alınan cenazesi, yaz tatillerini ve iş dışındaki neredeyse tüm zamanını geçirdiği Foça’ya getirildi. Usta oyuncu için bugün öğlende, Eski Foça’daki Fatih Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Foça Kaymakamı Niyaz Ulugölge,  Foça Belediye Başkanı CHP’li Gökhan Demirağ, İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, sanatçılar Ulvi Alacakaptan, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşenil Şamlıoğlu, çok sayıda genç tiyatrocu, yakınları ve Foçalılar katıldı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da cenazeye çelenk gönderdi.

Kılınan namazın ardından İncer’in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, alkışlar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Ardından İncer’in cenazesi son kez Atatürk Mahallesi, Büyük Deniz Sahili’ndeki evinin önünden geçirilip, helallik alındıktan sonra uzun bir araç konvoyu eşliğinde Eski Foça Yeni Mezarığı’na götürülüp, gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. İncer’in mezarına çiçekler bırakıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI