radyobir
radyobir

Ücretsiz dans atölyesi

Sokak kültürünü içinde barındıran ve bu kültürü deneyimlemeye odaklı etkinliklere imza atan Sneaks Up, yıl boyunca çeşitli dans türlerinde sürmesi planlanan dans atölyesi serisinin üçüncüsünü Elements of Dance Nax Class eğitmeni Nazlı Akçay liderliğinde Metropol İstanbul mağazasında yapacak.

25 Mayıs 2022 10:52 | Kategori: Kültür & Sanat

Dans ederken müziğin ruhunun hareketlere yansıyacağı ve bir o kadar da eğlenceli Nax Class dans atölyesi, Sneaks Up ve Elements of Dance partnerliğiyle Metropol İstanbul mağazasında gerçekleşecek. 29 Mayıs Pazar günü saat 14:00 - 15:00 arasında, Elements of Dance’in popüler eğitmeni Nazlı Akçay liderliğinde düzenlenecek atölye, 16 yaş ve üzeri katılımcıya açık ve ücretsiz olacak. 40 kişi ile sınırlı olan atölyeye katılımcılar, SneaksUpcampus.Com/DansAtolyesi linkinde yer alan panel üzerinden katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilecek. 
 
Sneaks Up ve Elements of Dance partnerliğiyle düzenlenecek dans atölyesi, özgürce dans etmek veya bu sınır tanımayan sokak kültürüne adım atmak isteyenler için 29 Mayıs Pazar günü Sneaks Up Metropol İstanbul mağazasında. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI