radyobir
radyobir

Van Persie F. Bahçe'ye veda ediyor!..

Fenerbahçe'de bir devir kapanıyor. Yıldız futbolcu ile devre arasında yollar ayrılıyor...

13 Ekim 2017 12:09 | Kategori:

Tarihler 12 Temmuz 2015'i gösterdiğinde Fenerbahçelilerin bir rüyası gerçek olmuş, futbol dünyasının yaşayan efsanelerinden görülen Robin van Persie'nin sarı lacivertli takıma transferi duyurulmuştu. Yüzlerce Fenerbahçeli havalimanına karşılamaya akın etmiş, on binlercesi de birkaç gün sonra Ülker Stadı'nda yapılan imza törenine katılmıştı. Fakat iki yıl geçmesine rağmen bu birliktelik olumlu sonuç vermedi, iş "şiddetlik geçimsizlik" boyutuna ulaştı.

Sık sık sakatlanan, en son da tüm uyarılara rağmen gittiği milli takımda sorun yaşayıp hala tedavi sürecinde olan Van Persie ile Fenerbahçe arasındaki ilişkiler kopma noktasına geldi. Kulüp RVP'den umudu kesti. Devre arasında yolların kesin olarak ayrılacağı artık bir sır değil.

Bunun bilincinde olan Hollandalı da İstanbul'daki eşyalarını toplamaya başladı. Evini boşaltmak için çalışmalara girişen Van Persie'nin bir kargo şirketiyle anlaştığı öğrenildi.Birkaç hafta içinde eşyalarını Hollanda'ya gönderecek Robin van Persie'nin menajerini de Fenerbahçe  ile ayrılık görüşmelerini yapması için görevlendirdiği bildirildi.

Sarı lacivertlilerin alacaklarına karşılık bonservisini vermesi bekleniyor. 33 yaşındaki yıldız, kariyerine ise tıpkı Dirk Kuyt gibi Feyenoord'da devam edecek. Hollandalı, önümüzdeki hafta Feyenoord yetkilileri ile yüz yüze görüşecek ve anlaşmanın detaylarını belirleyecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI