radyobir
radyobir

Volkan Demirel'e büyük tepki!..

Sarı-Lacivertliler'in kaptanı, Aytemiz Alanya maçında yedek beklemişti. Volkan Demirel'in maçta ısınmaya çıkmaması ve yedek kulübesinde moralsiz oturması dikkat çekti.

19 Eylül 2017 11:32 | Kategori:

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı, Aytemiz Alanya maçında yedek beklemişti. Volkan Demirel’in maçta ısınmaya çıkmaması ve yedek kulübesinde moralsiz oturması dikkat çekti.

Daha önce de yedek kalınca benzer bir tavır takınan Volkan’a taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Yönetimin de tecrübeli kalecinin bu tavırlarından rahatsız olduğu öğrenildi.

Aykut Kocaman’ın öğrencisiyle bu konu hakkında görüşerek, "Sen takımın kaptanısın. Her hareketi göz önünde olan bir oyuncusun. Bu nedenle daha dikkatli davranman gerek” uyarısında bulunacağı öğrenildi.

Alanya maçında ısınmaya çıkmayan Volkan’ın neye bozulduğu belli oldu. Sebep: Yedek kaldığını herkesle birlikte öğrenmesi...

MORALİ BOZUK

Kaptan Volkan Demirel, yedek oturduğu Alanya maçı öncesinde takım arkadaşlarıyla ısınmaya çıkmamıştı. Bunun nedeni belli oldu. Gelen haberlere göre tecrübeli kalecinin yedek kaldığına değil, bu haberi herkesle birlikte maçtan 1 saat önce öğrendiği için moralinin bozulduğu bildirildi.

KOCAMAN'A TEPKİ

Oynamayacağını daha önceden bildirmeyen Kocaman'a tavır yapan Volkan'ın, kaleci antrenörü Ömerovic'e de "Isınmaya gerek yok" dediği ifade edildi. Kaptanın dönüş yolunda Aykut hocayla uzun süre bire bir sohbet ettiği bilgisi de paylaşıldı.

'BOŞ İŞLERİ KOVALAMAYIN'

Volkan'ın moral bozukluğundan gazeteciler de nasibini aldı. İstanbul'a dönerken bir gazeteci, kaptana neden ısınmaya çıkmadığını sorunca, kaptanın cevabı şöyle oldu: "Boş işleri kovalamayın!"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI