radyobir
radyobir

Volkan Demirel'le yollar ayrılıyor!..

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kadroda sürpriz değişimler olacak.

05 Haziran 2018 11:51 | Kategori:

Ali Koç'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Fenerbahçe'de gözler futbol takımındaki revizyona çevrildi... Yıldız oyunculardan biriyle yolların ayrılması kesin gibi.

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’un teşekkür edeceği isimler arasında kaptan Volkan Demirel yer alıyor. Sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleciye yeni bir imza teklif edilmeyecek.

Ali Koç, Volkan’la bir görüşme yapacak 37 yaşındaki milli kaleciye jübile teklif edecek. Kabul etmesi durumunda kaptana yaraşır müthiş bir jübile tertipleyecek.

Hatta Ali Koç’un, Volkan’ın jübilesine sponsorluğunu yaptığı Barcelona’yı Şükrü Saracoğlu’na getireceği ve kaptana dillere destan bir veda maçı düzenleyeceği gelen bilgiler arasında.

Volkan Demirel de Aykut Kocaman gibi takım arkadaşlarına veda etti.

Volkan Demirel, Konyaspor maçından sonra takım arkadaşlarına, "Belki de bu sizinle oynadığım son maçtı. Hakkınızı helal edin” sözlerini kullamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI