radyobir
radyobir

Zajc F. Bahçe için geldi

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc'ı taşıyan uçak İstanbul'a geldi.

31 Ocak 2019 17:31 | Kategori:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir transferi daha gerçekleştirdi. Sarı lacivertli kulüp Miha Zajc transferini bitirdi.

İtalya'nın Bologna şehrinden Atatürk Havalimanı'na gelen 24 yaşındaki oyuncu, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Miha Zajc, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Fenerbahçe, Tükiye'nin en büyük kulüplerinden biri. İstanbul'a ilk kez geliyorum. Türkiye'de oynayan bazı oyuncuları tanıyorum. Bazı oyuncularla İtalya ve Slovenya'da birlikte oynamıştım. Türkiye ligi, kaliteli bir lig ve önemli kulüpler var." değerlendirmesinde bulundu. 

"SALİH BENİM İÇİN EN İYİSİ OLACAĞINI SÖYLEDİ"

Empoli’nin Fenerbahçe’den kiraladığı Salih Uçan’dan ülke ve takım hakkında olumlu referanslar aldığını dile getiren Zajc, "Salih ile konuştum. Benim için Fenerbahçe tercihimin en iyisi olacağını söyledi" dedi. 

Bu sezon İtalya Birinci Futbol Ligi ekibi Empoli'de 21 resmi maçta görev alan Zajc, 3 gol kaydetti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI