radyobir
radyobir

"3 puan Quaresma'nın"

Beşiktaş-Kayserispor maçını değerlendiren otoriteler özellikle Atiba, Gökhan Töre ve Quaresma'ya dikkat çektiler.

19 Ekim 2015 11:20 | Kategori:

Quaresma 3 puanı aldı (Güntekin Onay - Vatan)

İkinci yarıda zaman zaman keyif veren Beşiktaş’ı izleme fırsatı bulduk. Eskişehir’de asist yapan Quaresma dün de attığı golle 3 puanın başaktörü oldu. Şayet  Gökhan biraz gününde olsa Beşiktaş, bu maçı farklı da kazanabilirdi. 3 haftalık süreç  içinde 6 zorlu maçın ilki geride kaldı.

Kartal uçuşta (Alpay Özalan - Vatan)

Atiba’ya mutlaka ayrı bir parantez açmak gerek. Kanadalı oyuncu Beşiktaş’ın görünmez kahramanı. Sezon başından beri en istikrarlı oyuncu. Her hafta performansını yukarı taşıyan, saha içerisindeki en fedakar oyuncu kesinlikle Atiba. 
 
Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa dün akşam iyi oynadılar ama en büyük özellikleri olan ceza sahası üzerindeki yaratıcılık yeteneklerini dün akşam fazla sergileyemediler.

Zor oldu (Ömer Güvenç - Vatan)

Beşiktaş'ın oyundan düştüğü dakikalarda Necip hamlesi çok yerindeydi. Necip’e helal olsun. Ne zaman görev verilse elinden geleni yapıyor. Bu arada Ersan Gülüm’ü de tebrik etmek gerekiyor. Kweuke gibi çok güçlü bir oyuncuyla baş etmek çoğu futbolcunun harcı değil...

Kenardan gelen Q7 (Metin Tekin - Sabah)

Kesinlikle şunu söylemek lazım; eğer kulübede oturup bu istekle oyuna girecekse, zaman zaman 11'de başlayıp hiçbir zaman sorun çıkarmadan oyunu terk edecekse Quaresma bu sezon Şenol Güneş ve Beşiktaş'ın en ön önemli oyuncusu olur.

Atiba orta sahada 94 pasta 93 isabetle oynadı. Müthiş bir rakam bu. Beşiktaş'ı organize eden oyuncuydu. İkinci isim ise gökhan töre... Onun da top kayıpları dikkat çekti. Bu iki isim riskli oyunla garanti oyunun ayrımını anlatır gibiydi. Ama geçen maçta olduğu gibi bu hafta da orta sahanın öne çıkan ismi Atiba oldu.

Atiba...Atiba... (Rıdvan Dilmen - Sabah)

Gökhan Töre'de şunu görüyorum. Almanya'da yetişmiş çok duygusal. Fakat Gökhan negatif olarak dönen bir futbolcu.. Kendisine de kırgın gibi.. Hep kendine oynuyor. Bu tavrı hem kendisine hem arkadaşlarına zarar veriyor. Hem Sosa hem de Gökhan top kaybı yapınca, hoca bunu gördü ve atak devamlılığını sağlamak için Necip'i oyuna soktu.. Beşiktaş yetenekli bir takım.. Atiba'ya sadece asker dersek haksızlık yapmış oluruz. Emniyet sibobu gibi. Neredeyse sıfır hatayla oynuyor?

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI