radyobir
radyobir

"Aşk Evi" için poz verdi

Geçen hafta bir Fransız dergisi için tepeden tırnağa inciler içinde poz veren Danimarkalı model Nina Agdal bu kez bir iç çamaşırı firmasının yeni yıl koleksiyonu için objektif karşısına geçti. 22 yaşındaki Agdal, firmanın seksi ürünlerini iddialı pozlarıyla tanıttı.

26 Aralık 2014 18:55 | Kategori: Magazin

Nina Agdal, ünlü Sport Illustrated’in Bikini Özel Sayısı’na kapak olan 3 kızdan biri oldu. Derginin 2014 edisyonunda ‘Yılın Çaylağı’ olarak yer alan Danimarkalı güzelin, önümüzdeki yıl en çok kazanan 10 model arasına girmesi de bekleniyor. Halen önemli markaların yüzü olan Mina Agdal’ın, 2015’te Victoria Secret kızları arasında yer alması da muhtemel… Love Haus (Aşk Evi) adlı firma için poz veren Agdal son dönemde kendisi de tam bir aşk sarhoşluğu içinde. Agdal bir süredir, yeni sevgilisi Reid Heidenry ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Çift geçtiğimiz hafta Miami sokaklarında kelimenin tam anlamıyla "aşk sarhoşu" olmuş bir halde objektiflere takılmıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI