radyobir
radyobir

"Çukur"da beklenen büyük yüzleşme

Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen fenomen dizi 'Çukur'da nefesler Yamaç ve Vartolu'nun yüzleşmesi için tutuldu. Babasının katilinin Yamaç olduğunu öğrenen Vartolu, pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak bölümde kardeşiyle büyük hesaplaşma için karşı karşıya gelecek.

31 Ocak 2020 15:31 | Kategori: Yaşam

3 sezondur sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan ‘Çukur’, izleyicilerin hafızalarına kazınan anlara bir yenisini ekleyecek. Yamaç, geçtiğimiz sezon finalinde babası İdris Koçovalı’yı öldürmek zorunda kalıp bunun yüküyle yaşamaya çalışırken, Vartolu da Sultan’a verdiği sözü tutarak babasının katilinin peşine düşmüştü.

 Birkaç bölüm önce hayatının en ağır gerçeğiyle yüzleşen Vartolu ile Yamaç arasında beklenen hesaplaşma, ‘Çukur’un yeni bölümünde ekranlara gelecek. Dizinin tarihinin en soluksuz karşılaşması olacak bu anlarda ikilinin arasında neler yaşanacağı büyük merakla beklenecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI