radyobir
radyobir

Daçka'dan Ankara havası

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 88-57 yenerek son 5 maçta 4. galibiyetini aldı.

20 Mart 2017 07:17 | Kategori:

Karşılaşmaya Ante Zizic ve Will Clyburn ile etkili başlayan Darüşşafaka Doğuş, il 4 buçuk dakika içinde farkı çift hanelere çıkardı. Başkent ekibi, Galloway ve Hummer ile farkı eritmeye çalışsa da, ilk çeyrek yeşil siyahlıların 26-14'lük üstünlüğüyle tamamladı. İkinci çeyreğe Wilbekin'in 3 sayılık basketiyle başlayan Daçka, farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Kontrolü eline geçiren yeşil siyahlılar, devre arasına 52-32 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı daha da açan Darüşşafaka Doğuş, son çeyreğe 72-44 önde girdi. Maçın başından itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan yeşil siyahlılar, karşılaşmayı 88-57 kazandı. 
 
 Darüşşafaka Doğuş'ta Ante Zizic 18 sayı ve 6 ribaundluk performansıyla maçın en etkili ismi olurken, Will Clyburn 17 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'de Ramon Galloway 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI