radyobir
radyobir

"Erkek Arkadaş" Sabancı Üniversitesi'nde

Erkek Arkadaş 22 Aralık'ta tiyatroseverlerle buluşuyor. Sandy Wilson'ı yazdığı oyunu Fahrünnisa Kadıbeşegil Türkçemize kazandırırken, oyunu Ebru kara yönetiyor. Dramaturg olarak Volkan Taha Şeker imzası bulunan oyunun dekor tasarımını Aytuğ Dereli, giysi tasarımını Candan Tuna Günay, ışık tasarımını ise Enver Başar yaptı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken oyun 22 Aralık'ta saat 20:00'de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde.

22 Aralık 2015 11:48 | Kategori: Kültür & Sanat

Erkek Arkadaş bir Broadway müzikali… Madam Dubonnet, asil kişiliği ile Villa Caprice’te çağın öncüleri kız öğrenciler yetiştirme uğraşındadır.  Okulda, o günlerde bir karnaval balosu hazırlanmaktadır. Baloya katılmak isteyen kızlarda amansız bir yarış görülür.

Villa Caprice’in hizmetlisi Hortense ise kızların hem arkadaşı hem de sırdaşıdır. Oyun, farklı sınıftan insanların bir araya gelebilmesi ve farklı hayatların kesişmelerini yansıtır. Kendilerine evlilik teklifi edilen kızların, yanıt sürecine gitmesi yolundaki eğlenceli olaylar, müzikli ve danslı söylencelerle sahneye aktarılmakta.



Yazar:  Sandy Wilson

Çevirmen:  Fahrünnisa Kadıbeşegil

Yönetmen:  Ebru Kara

Dekor Tasarımı:  Aytuğ Dereli

Giysi Tasarımı:  Candan Tuna Günay

Işık Tasarımı:  Enver Başar

Koreografi:  Yeşim Alıç

OYUNCULAR: Ali Ersin Yenar, Gülben Başer, Yeşim Alıç, Barış Arman, Çiçek Üstün, Merve Gizem Berger, Halil İbrahim Irklı, Aykut Söyük, Nezahat Seza Yeğin, Ayça Akça, Aydan Güneş, Yağmur Şimşek, Tunahan Çilingir, Melih Şengider, Kasım Yıldırım Vardar, Cem Çelik, Alper Aksoy, Fuat Mert Başol, Başak Ova


Müzik Direktörü: Çağrı Beklen

Orkestra: Fuat Can Başkır, Doğukan Hürkan, İlkan Atay, Göksun Doğan, Mehmet Sezer, Şeyda Bulut

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI