radyobir
radyobir

"Geçen sene F. Bahçe, bu sene Beşiktaş"

Beşiktaş'ın rakibi Arsenal'in menajeri Arsene Wenger, eşleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18 Ağustos 2014 22:42 | Güncelleme :18 Ağustos 2014 22:44 | Kategori:

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Arsenal’de Menajer Arsene Wenger, iki sezondur en zorlu kurayı kendilerinin çektiğini söyledi.

Beşiktaş avantaj peşinde

 Sezona Community Shield Kupası’nda Manchester City’yi 3-0 mağlup ederek kupa ile başlayan, ligin ilk haftasında da zor da olsa Crystal Palace’ı mağlup eden Arsenal, Beşiktaş maçına kilitlendi. Takımın tecrübeli Menajeri Wenger, morallerinin yerinde olduğunu belirterek "Biz Arsenal olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Önümüzde iki Beşiktaş maçı var. Bu maçların ne kadar büyük maçlar olduğunun farkındayız” dedi.Kurada Beşiktaş’a rakip olmak istemediklerini belirten Fransız çalıştırıcı "Biz Arsenal olarak hep zor kuraları çekiyoruz. Geçen sene Fenerbahçe, bu sene de Beşiktaş ile eşleştik. Bunlar zor kuralar” açıklamasında bulundu. Savunmada yaşanan sakatlıklara da değinen Wenger "Umarım salı gecesine kadar sakatlarımız iyileşir ve maça hazır oluruz. Ama ne olursa olsun biz bu turu geçmek için İstanbul’a gidiyoruz”değerlendirmesinde bulundu.Crystal Palace karşılaşmasında sakatlanan Laurent Koscielny ve Kieran Gibbs’in durumları ile ilgili de konuşan Wenger "Koscielny durumunu maç günü değerlendireceğiz. Eğer oynayacak durumda ise ilk tercihim Koscielny olur ama kendini iyi hisetmez ise Mertesacker’e hazır olmasını söyledim. Gibbs’in durumu biraz daha ciddi” açıklamasını yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI