radyobir
radyobir

"Hayali hoşgörü gözlerimizin önünde çöküyor"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa'daki protestoları zorla bastırma çağrılarının hayali hoşgörünün çökmekte olduğunu gösterdiğini belirtti.

03 Temmuz 2023 08:07 | Kategori: Avrupa

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Paris'in Nanterre banliyösünde Nael M. adlı gencin 27 Haziran'da trafik kontrolü sırasında polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan ve o zamandan beri devam eden gösterilerin güç yoluyla çözülmesi yönündeki çağrıları Telegram kanalından yaptığı bir paylaşımla yorumladı.

Fransız polis sendikalarının ‘saldırgan azınlıkların diktatörlüğü’ ve asayişin zorla sağlanması gerektiği yönündeki çağrıları ile ilgili yorum paylaşan Zaharova, "Hayali hoşgörü gözlerimizin önünde parçalanıyor. Liberalizm yaşamla bağdaşmayan çelişkiler gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI