radyobir
radyobir

"Oyuncularımdan bilgi aldım..."

Milli Futbol Takımı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Kosova ile karşılaşacak. Kosova'nın aday kadrosunda Konyaspor'un yıldızı Alban Meha, Gençlerbirliği'nin forveti Vedat Muriç ve Kasımpaşa'nın yeni transferi Herolind Shala gibi tanıdık yüzler var.

11 Kasım 2016 09:22 | Kategori:

Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Albert Bunjaki: "Türkiye'nin son şansı olduğunu biliyoruz" diyerek sözlerine başlayan Bunjaki, "Çok zor bir grup. Bizimle berabere kalmaları bile havlu atmaları anlamına geliyor. Gerçekten ilginç bir maç olacak" görüşünü savundu.

OYUNCULARIMDAN BİLGİ ALDIM

Türkiye ile iki sene önce karşılaştıklarını hatırlatan Kosova'nın hocası, "6-1 yenilmiştik ama o maçtan sadece iki oyuncu hala bizimle. Yeni bir takım kurduk. 22 yaş ortalamasına sahibiz. 2020 Avrupa Şampiyonası'nı hedefliyoruz. Bu Dünya Kupası elemelerinde de tecrübe kazanıyoruz. Elbette şok bir galibiyetle iz bırakmak isteriz" dedi ve ekledi...

"Türkiye'de oynayan oyuncularımdan bilgi aldım. Ben de hafta sonu gelip burada lig maçlarını izledim." Albert Bunjaki "Emre Mor cezalı ama Arda Turan döndü. Hangisinin size karşı oynamamasını tercih ederdiniz?" sorusuna: "Çok iyi oyuncular. Keşke ikisi de oynamasaydı (gülerek). Emre Mor büyük yetenek ve önünde çok uzun yıllar var. Arda Turan ise çok tecrübeli. Sadece Arda değil Selçuk ve Burak da döndü. Bu durum bizim için tabii ki avantaj değil. Keşke başka maçta dönselerdi...”

MEHA: MUSLERA'YA FRİKİK GOLÜ ATINCA, ŞAŞIRDIM

Türkçe bilmeyen Konyaspor'un yıldızı Alban Meha, Almanca verdiği röportajında şu açıklamaları yaptı: "İki yıldır Türkiye'de oynuyorum. Benim için çok özel bir maç olacak. Duyduğum kadarıyla davet edilmeyen as oyuncular geri çağrılmış. Bizim için sorun değil. Onlara karşı oynamak heyecan verici.

"Konyaspor'da mutluyum. Kendimi rahat hissediyorum. Geçen sezon çok başarılı olduk. Umarım kariyerimi Türkiye'de bitiririm. Geçen sezon Muslera'ya frikikten gol attım ve arkadaşlarım Muslera'nın Türkiye'de yediği ilk frikik golü olduğunu söylediler. Şaşırdım ve mutlu oldum. Çünkü Muslera çok iyi kaleci. Hatta Türkiye'nin en iyisi."

TÜRKİYE'YE KARŞI OYNAMAK BENİM İÇİN DUYGUSAL OLACAK

Türk vatandaşlığına da sahip olan Vedat Muriç Türkçe'yi çok iyi konuşuyor. G.Birliği'nin 22 yaşındaki forveti: "Türkiye Ligi'nde oynayan biri olarak Türkiye'ye karşı oynamak değişik ve duygusal olacak. Takım arkadaşım Ahmet Çalık da Türk Milli Takımı'nda. Hocalarımız şans verirse Ahmet'e karşı oynamayı çok isterim."



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI