radyobir
radyobir

"Şampiyon olacağız"

Vitor Pereira, zor bir takıma karşı oynadıklarını söyledi, "Oyuncularım elinden geleni yaptı" dedi, puan kaybına rağmen sezonu zirvede bitireceklerini bir kez daha söyledi

24 Ağustos 2015 11:49 | Kategori:

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Atromitos yorgunluğundan, saha zeminin kötü olmasından, bireysel hatalardan bahsetti, "Zor bir rakibe karşı oynadık. Puan kaybettik ama sezon sonunda yine de şampiyon olacağız" dedi. Portekizli hoca, "Avrupa ligindeki son maçla kıyaslarsak daha agresif olmaya çalıştık. Zor bir ekibe karşı oynadık. Bu lig kesinlikle kolay değil. Organize takımlar var. Sahalarında çok daha agresif oynuyorlar. Sahalar istediğimiz kalitede değil. İlk yarı zorlandık. İlk yarı bizim için çok da iyi geçmedi" diye konuştu. 

İYİ OYNARKEN GOL YEDİK

İkinci yarı daha iyi olduklarını belirten Vitor Pereira şunları söyledi: İlk yarıya oranla ikinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İyi olduğumuz devrede golü yedik. İşte futbol böyle bir şey. Eğer Rize her maçını böyle oynarsa rakiplerini zorlar. Avrupa'dan 3 gün sonra oynamak da bizi zorladı. Oyuncularım 3 puan için her şeyini ortaya koydu. Çok maçımız var, kesinlikle şampiyon olacağız. Bireysel hatalarla takımın kaybettiği maçı bir kişinin üstüne (Alper'den bahsediyor)yıkmam. Oyuncularımın suçu yok. Kazanmak için ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI