radyobir
radyobir

"Sonsuza kadar Will Smith'le olacağım"

Oyuncu, ayrılık açıklamasına rağmen eski Fresh Prince of Bel-Air başrolüyle "sonsuza dek birlikte" olacaklarını belirtti

29 Kasım 2023 05:57 | Kategori: ABD

Jada Pinkett Smith, Will Smith'le evliliğinin durumu hakkında şaşırtıcı bir bilgi daha verdi.

Set it Off'la tanınan oyuncu geçen ay, 2022 Akademi Ödülleri düzenlendiğinde Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'ın (King Richard) yıldızı Will'le 6 yıldır ayrı olduklarını açıklayarak hayranlarını şaşırtmıştı. Ses getiren kötü olayda Will, yıldızlarla dolu törende Chris Rock'ın Jada'nın aleyhinde bir şaka yapmasının ardından komedyenin yüzüne tokat atmıştı.

1997'den beri evli olan çift, 2016'dan beri ayrı yaşamalarına rağmen kamuoyunda birbirlerini desteklemeye devam ediyor ve süregelen karşılıklı anlayışlarından bahsediyor.

52 yaşındaki Jada, The Drew Barrymore Show'un 28 Kasım Salı günkü bölümünde 55 yaşındaki Will'le evliliğinin durumu hakkında biraz daha bilgi paylaştı.

Sunucu Drew Barrymore, Jada'nın kısa süre önce yayımlanan Worthy adlı anı kitabının bir kopyasını elinde tutarken, kitabın çiftin farklı kişilikler olarak görülmesine örnek teşkil ettiğini öne sürdü.

Barrymore kısa videodaki konuşmasına "Seni eşinden ayırabilir miyim, çünkü sen benim tanıdığım kadınsın" diye başladı. 

Sonsuza kadar birlikte kalsalar da kalmasalar da bu kitapta senin ve onun gölgesinin ayrıldığını hissediyorum.

Barrymore, "Birlikte kalacakmışsınız gibi geliyor?" diye ekledi ve Jada cevap verdi: 

Sonsuza kadar birlikte kalacağız. Denedim, denedik.

Jada ve Will'in iki çocuğu var: 25 yaşındaki Jaden ve 23 yaşındaki Willow. Ayrıca Will'in Sheree Zampino'yla olan ilk evliliğinden 31 yaşında Trey adında bir oğlu var.

Jada, Will'den ayrıldığını açıkladığından beri, bazı izleyiciler ilişkilerinin durumu hakkında kafa karışıklığı yaşadıklarını ifade ediyor.

Ekimde Jada'nın kitabının Baltimore'daki tanıtımında Will, hayatının geri kalanında karısını destekleyeceğini açıklamıştı.

Daha sonra Londra'daki Southbank Centre'da düzenlenen seyircili bir etkinlikte Jada, evliliğiyle ilgili haberler ve kişilerin bu konudaki "iletişimini" nasıl yanlış anladıkları hakkında konuşmuştu.

Girls Trip'le tanınan yıldız, "Tüm bu çılgınlık devam ederken bile, insanlar Will'le olan ilişkim hakkındaki iletişimimi yanlış anlıyor, [aldığım] en büyük derslerden biri ve Will'in benim için bir guru olmasının nedeni, onu koşulsuz sevmeyi öğrenmek zorunda kalmam" diye açıklamıştı.

Onu 'koca' sıfatının ve bununla birlikte gelen tüm beklentilerin ve romantizmin ötesinde sevmeyi ve onu her şeyiyle olduğu gibi sevmeyi öğrenmek zorunda kaldım. Parlak ışığıyla, gölgesiyle ve onu tam da bu haliyle sevmeyi. O bu dünyaya sadece benim kocam olmak için gelmedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI