radyobir
radyobir

29 Mayıs'ta evleniyorlar...

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, bundan 5 yıl önce birlikte rol aldıkları Karadağlar adlı dizinin setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıyor.

30 Nisan 2015 07:44 | Kategori: Magazin

29 Mayıs'ta evlenecek olan Şendil ve Sağyaşar'ın düğün davetiyeleri de ortaya çıktı. Çiftin düğün davetiyesinde isimlerinin baş harfleri yazıyor. Şendil ve Sağyaşar'ın gösterişten uzak bir model tercih etmesi de dikkat çekti.

Şu sıralar Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol alan Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar, geçen yıl Ekim ayında nişanlandı.

31 yaşındaki Hatice Şendil, 20011'de Miss Turkey yarışmasına katıldı. Üçüncülük elde eden Şendil daha sonra oyunculuğa yöneldi.

Eylül, Yaban Gülü, İki Yabancı, Kurtlar Vadisi, Karadağlar gibi dizilerde oynadı. Şu sıralarda başrolünü Özcan Deniz'le paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide kamera karşısına geçiyor.

1987 doğumlu olan 28 yaşındaki Burak Sağyaşar, Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okumaya başladı. Annesi Nermin Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin adlı diziyle oyunculuğa başladı. Küçük Kadınlar dizisiyle yıldızı iyice parladı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI