radyobir
radyobir

İnce:"Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor"

İnce:"Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında"

26 Temmuz 2018 12:28 | Güncelleme :26 Temmuz 2018 14:32 | Kategori:

CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek değişim çok yakında" dedi. 

CHP'de 59 il başkanının kurultaya karşı olduğunu açıklamasının ardından Muharrem İnce'den ilk açıklama geldi. Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Her şeye rağmen umut galip gelecek değişim çok yakında" ifadelerini kullandı. 

İL BAŞKANLARINDAN ORTAK BİLDİRİ

Ankara'da toplanan il başkanları adına ortak açıklamayı Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener yaptı.

Güvener, "Kamuoyu önünde sosyal medyada basın açıklamaları ve yürütülen olağanüstü kurultay için başlatılan imza süreci partimize zarar vermektedir. CHP il başkanları olarak kurultay tartışmalarının imza skoruna dönüştürülerek kamuoyu önünde yapılmasını doğru bulmuyoruz. İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik'' dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI