radyobir
radyobir

ABD'de bir öğretmen skandalı daha!..

ABD'de yine öğrencisi ile seks ilişkisi yaşayan öğretmen skandalıyla sarsıldı

04 Haziran 2014 11:27 | Kategori: ABD

ABD'nin New York kentindeki  Long Island semtinde Grover Cleveland adlı lisede kadın beden eğitimi öğretmeni, 17 yaşındaki erkek öğrencisine tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Evli ve iki çocuk annesi öğretmen Joy Morsi'nin öğrencisi ile bir yıla yakın süredir kaçamak ilişki yaşadığı, öğrencinin şikayeti üzerine anlaşıldı. Eşi de aynı okulda fen bilgisi öğretmeni olan 39 yaşındaki kadın öğretmen, okulun güreş takımında da bulunan öğrenciye çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli çeşitli mesajlar yolladı.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ TECAVÜZ ETTİ

Ancak öğrenci, mezuniyet balosuna bir kız arkadaşıyla gideceğini söyleyince olan oldu. Kadın öğretmen kıskançlık krizine girdi ve öğrencisine tecavüz etti. 3. dereceden tecavüz, 3. dereceden cinsel taciz ve yetişkin olmayan birinin sağlığını tehlikeye atmak gibi suçlamalarla yargı karşısına çıkan öğretmen tutuklandı. Morsi için  belirlenen kefalet ise 25 bin dolar oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI